Contactează-ne:
    • 0236 407030
    • 0757 012095
  • Yahoo Messanger
  • Live Chat

Detalii livrareS.C. AltFactor S.R.L. îşi rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor, prin contactarea clienţilor.

Livrarea se poate face prin:

1.    FanCourier - în termen de 1-2 zile lucrătoare. Tariful este de 20 lei (către locaţii unde există sedii ale curierului).

Lista completă o găseşti la adresa http://www.fancourier.ro/orasele/locatiiFAN.pdf. Pentru livrările în alte locaţii decât cele menţionate la adresa de mai sus se va percepe o taxă suplimentară în funcţie de kilometrii suplimentari parcurşi de curier. Costul total se va comunica separat şi se va aştepta acceptul clientului pentru acest cost suplimentar.


2.    Serviciul de coletărie al Poştei Române, în termen de 3-4 zile lucrătoare. Tariful este de 10 lei. În acest caz, coletul se poate ridica de la oficiul poştal de care aparţine clientul, conform programului Poştei Române.

 

Comenzile ce depăşesc suma de 300 de lei beneficiază de livrare gratuită.

Condiţiile de livrare se pot modifica fără nici o notificare prealabilă, cea mai recentă versiune găsindu-se în coşul de comandă.

Nu se livrează în zilele de sâmbătă, duminică şi în zilele de sărbători legale.

S.C. AltFactor S.R.L. îşi rezervă dreptul de a decala termenele de livrare în situaţia în care produsele comandate nu sunt în stoc sau au statusul "Stoc limitat" în momentul comenzii. În această situaţie clienţii vor fi informaţi şi consultaţi referitor la menţinerea sau anularea comenzii.