Contactează-ne:
    • 0236 407030
    • 0757 012095
  • Yahoo Messanger
  • Live Chat

EDU Alfabetul din povesti

Dacă iţi place produsul arată-l prietenilor tăi
Sus
Jos
EDU Alfabetul din povesti

Clasă: Preşcolar, Clasa I

Domeniu: Limba Română


EDU Alfabetul din poveşti este un înlocuitor modern al manualului clasic de abecedar, menit a-l introduce pe micul elev în universul sunetelor și al literelor. Se adresează elevilor din clasa pregătitoare și clasa I, fiind adaptat noii programe școlare.

Produsul este format dintr-un CD (soft educaţional), o revistă - manual (36 p. - format A4, policromie) şi jocul didactic ”Edu Păcălici” (conținând 35 de cărți de joc).

Descriere produs

EDU Alfabetul din poveşti este un soft educaţional complex care conţine: 28 de lecţii interactive, 28 de poveşti animate, 56 de aplicaţii şi jocuri edu-distractive, precum și 120 de planşe şi fişe de lucru printabile.

Fiecare literă își are povestea sa animată: litera V este asemănată cu aripile deschise ale curajosului vultur, hamacul lui Hipo a împrumutat forma literei H, litera E s-a născut din pieptenele fără dinți al elefănțelului isteț, iar litera O ne amintește de orașul cu ochelari. Micul școlar poate lua parte la provocările literelor (prin lecțiile interactive la sfârșitul cărora va primi câte o apreciere), își poate consolida însușirea corectă a sunetelor și silabelor prin cele 56 de jocuri educative și 120 de fișe lucru sau își poate personaliza literele preferate.

 

Configuraţie minimă

Sistem de operare: Windows XP/ Windows 7
Procesor: 1.8 GHz
Memorie RAM: 1 GB RAM
Rezoluție: 1024 x 768
Placă video: 128 MB
Placă audio: DA
Spațiu pe hard disk: 600 MB spaţiu liber

Cerințe recomandate

Sisteme de operare: Windows XP, Windows 7
Procesor: 1.5 GHz Dual Core
Memorie RAM: 2 GB RAM
Rezoluție: 1024 x 768
Placă video: 256 MB
Placă audio: DA
Spațiu pe hard disk: 600 MB spaţiu liber

Acest produs nu are nicio recenzie.


Autentifică-te pentru a adăuga o recenzie.

Recomandările noastre