Contactează-ne:
    • 0236 407030
    • 0757 012095
  • Yahoo Messanger
  • Live Chat

PitiClic - Fa cu manuta ta! Tablou cu ceas - PitiClic

Dacă iţi place produsul arată-l prietenilor tăi
Sus
Jos
PitiClic - Fa cu manuta ta! Tablou cu ceas - PitiClic

Producător: Infomedia Pro

Categorie jocuri: Îndemanare, Diverse

Clasă: Preşcolar

Domeniu: Cultură Generală


Descriere produs

Linia de produse “PitiClic - Fa cu manuta ta” se adreseaza copiilor activi si inteligenti care profita de fiecare moment ca sa se amuze si sa invete deopotriva.

Un produs complex:

- Tablou de pictat

- Ceas de asamblat – obtinem un original ceas de perete functional

- CD cu joc educational pentru PC “Invatam sa citim orele la ceas!”

Ne uitam la ceas in fiecare zi de nenumarate ori si totusi, cand vine vorba sa invatam copilul sa citeasca ceasul, ne blocam. Cum sa il invatam ceva ce noi nu mai stim cum am invatat?

Copilul poate obtine acum un frumos ceas in doar in trei pasi:

  1. Picteaza tabloul
  2. Fixeaza pe spatele panzei mecanismul inclus de ceas prin simpla pozitionare a acestuia in orificiul predecupat si apoi insurubarea pe fata a piulitei
  3. Pozitioneaza limbile ceasului pe fata tabloului introducandu-le pe axul mecanismului

Si apoi, neaparat urmeaza joaca la calculator cu jocul educativ pentru a invata ceasul. Softul educational de fata ajuta copilul sa invete citirea orelor la ceas intr-un mod placut, distractiv, sa invete jucandu-se.

Copilul va invata ora fixa (cand minutarul este la 12), dar si ce inseamna si cand este "si jumatate". PitiClic, extraterestrul galben cu mot, il va insoti pe parcursul intregului joc si il va ghida si ajuta acolo unde este nevoie. Pentru ca pentru copil totul este un joc...

Ceasul educativ-interactiv conceput special pentru copii, dezvolta intelegerea notiunii de timp si a masurarii sale, oferind o metoda originala de invatare a functionalitatii ceasului.

Acest joc educational il va ajuta pe copilul tau sa-si dezvolte manualitatea si capabilitatile logice, viteza de gandire si de reactie, precum si istetimea.

Bateriile nu sunt incluse!

 

Specificatii tehnice:

PC:  Minim Procesor Intel P4/ 1GHz sau similar, CD-ROM 40x, mouse, 512 MB RAM, Video 800x600 High Color Compatibil Sound Blaster, Windows 2K, XP, Vista, Win 7

Acest produs nu are nicio recenzie.


Autentifică-te pentru a adăuga o recenzie.

Recomandările noastre