Contactează-ne:
    • 0236 407030
    • 0757 012095
  • Yahoo Messanger
  • Live Chat

 

Despre eduMagazin

eduMagazin - lumea învăţatului cu zâmbetul pe buze

eduMagazin este un magazin cu produse educaționale multimedia.

eduMagazin promovează software-ul cu adevărat educaţional și utilizarea noilor tehnologii în scop didactic. Promisiunea pe care o face copiilor, părinţilor şi cadrelor didactice este că aici vor găsi produse educaţionale multimedia şi documentare de la cei mai prestigioşi realizatori, jocuri educative şi materiale informative pe gustul fiecăruia.

Captivante, adaptate nevoilor şi aşteptărilor celor mici şi celor mari deopotrivă, valoroase din punct de vedere didactic, distractive şi uşor de folosit – astfel pot fi descrise cel mai bine produsele din vitrina eduMagazin. Sunt cadourile perfecte pentru prichindei curioşi şi isteţi, gata să îşi pună la încercare cunoştinţele şi să se îmbarce într o nouă aventură.

eduMagazin a fost dezvoltat în cadrul proiectului „Centru integrat de servicii on-line: comerţ electronic şi relaţii cu clienţii”, finanţat în cadrul Programului Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice, Axa 3 “TIC pentru sectoarele privat şi public”, Domeniul Major de Intervenție „Susţinerea e-economiei”, Operaţiunea 2 „Sprijin pentru dezvoltarea sistemelor de comerţ electronic şi alte soluţii on-line pentru afaceri”.

eduMagazin este o marcă aparținând S.C. AltFactor S.R.L.


Istoric AltFactor

Firmă privată, AltFactor a fost înfiinţată în 1999, având ca domenii iniţiale de activitate dezvoltarea de aplicaţii multimedia şi publicitatea. Firma s-a axat cu precădere asupra sectorului ICT, creându-şi competente solide în domeniu. Urmarea firească a acestui fapt a fost orientarea AltFactor către domeniul e-learning, domeniu în care experienţa firmei şi abordarea bazată pe calitate şi noutate i-au permis să obţină rezultate remarcabile.

Firma propune produse educaţionale integrate, elaborate în acord cu principii pedagogice moderne şi întregite de instrumente educaţionale interactive şi un design dinamic.

Dispunem de o echipă puternică de specialişti în programare, modelare şi design căreia i se adaugă un prestigios colectiv de experţi cu care colaborăm în domeniul pedagogiei aplicate. Deschiderea către nou, modelul de colaborare pe care îl promovăm, profesionalismul echipei noastre sunt premisele pe care construim parcursul viitor al AltFactor.


Portofoliu

AltFactor beneficiază de o experienţă semnificativă în elaborarea de software educaţional.

Portofoliul nostru cuprinde, printre altele, mai mult de 3.000 de lecţii şi cursuri în format electronic ce acoperă o paletă vastă de discipline, utilizate în peste 8.000 de instituţii de învăţământ din întreaga ţară. La acestea se adaugă produsele destinate mediului de afaceri (pachete de cursuri ce pot fi utilizate individual sau în cadrul platformelor de e-learning) ce acoperă câteva dintre domeniile cheie pentru activitatea oricărei companii.


Premii

• Lecţiile multimedia realizate de AltFactor în cadrul seriei eduCreativ au primit Premiul de Excelenţă din partea juriului Conferinţei Naţionale de Învăţământ Virtual 2007;

• Conţinutul educaţional realizat de AltFactor în cadrul proiectului Sistem Educaţional Informatizat SEI a primit titlul de cel mai bun conţinut educaţional din lume la Gala World Summit for Information Society 2005.


Date companie

S.C. ALTFACTOR S.R.L.
Adresa: Str. Portului nr. 23, Parcul pentru Tehnologia Informaţiei, Etajul 2, Camerele: 201 - 205 / 208 – 212, Galaţi, judeţul Galaţi, cod poştal 800025
Telefon / Fax: 0236 407030
Numarul de inregistrare la.Registrul Comertului: J17/917/1999
Cod de Identificare Fiscala: RO12476351
Cont: RO15BACX0000000712625000 deschis la Unicredit Țiriac Bank - Galaţi,
Capital social: 10.000 lei