Contactează-ne:
    • 0236 407030
    • 0757 012095
  • Yahoo Messanger
  • Live Chat

Consiliere si Orientare - Manual optional clasa a III-a

Dacă iţi place produsul arată-l prietenilor tăi
Sus
Jos
Consiliere si Orientare - Manual optional clasa a III-a

Autori: Florentina Chifu , Andreea Chifu

Clasă: Clasa a III-a

Domeniu: Cultură Generală

Editura: Corint

An apariție: 2010

Nr. pagini: 120

ISBN: 973-135-541-2


Descriere produs

Consiliere si orientare este un manual optional pentru clasa a III-a si se adreseaza elevilor din aceasta clasa, precum si invatatorilor.

Lucrarea contine cinci capitole, fiecare dezvoltand in mod atractiv si pe intelesul elevilor teme legate de cunoasterea de sine, comunicarea interpersonala, invatarea eficienta, capacitatea de a lua decizii in situatii de risc si de criza, alegerea unei meserii.

Avand in vedere ca disciplina nu este una usor de predat si ca invatatorul trebuie sa gaseasca in primul rand drumul spre receptivitatea elevului, textele alese sunt atractive, apartinand celor mai indragiti autori pentru copii, dialogurile sunt vii, jocurile - variate, ceea ce face ca invatarea sa fie usoara si placuta.

Prin exercitii captivante, elevii sunt pusi in situatia de a compara si analiza situatii de viata, isi perfectioneaza capacitatea de selectare si motivare a raspunsurilor corecte, dobandesc abilitati de evaluare si autoevaluare a comportamentului.

Adaptate la nivelul si specificul colectivului de elevi, activitatile de invatare din acest manual au rolul de a-i incuraja pe elevi sa isi exprime liber opiniile, sa comunice ideile, gandurile si sentimentele, sa colaboreze si sa lucreze in echipe prin diferite moduri de interactiune.

Acest produs nu are nicio recenzie.


Autentifică-te pentru a adăuga o recenzie.

Recomandările noastre