Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza website-ul www.edumagazin.ro (denumit în continuare „website-ul”). Prin utilizarea website-ului, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați website-ul.

1. Accesul la website

1.1. Accesul la website este disponibil numai pentru persoanele care au vârsta legală și pot încheia contracte valide. Prin utilizarea website-ului, declarați că aveți vârsta legală și că aveți capacitatea de a încheia contracte valide.

1.2. Pentru a accesa anumite caracteristici ale website-ului, este posibil să fie necesar să creați un cont de utilizator. Veți fi responsabil pentru menținerea confidențialității datelor de autentificare ale contului dvs. și sunteți de acord să fiți responsabil pentru toate activitățile care au loc în contul dvs. De asemenea, sunteți de acord să ne notificați imediat cu privire la orice utilizare neautorizată a contului dvs. sau orice altă încălcare a securității.

1.3. Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul la website, în orice moment și fără notificare prealabilă, în cazul în care considerăm că utilizarea dvs. a website-ului încalcă acești termeni și condiții sau legile aplicabile.

2. Utilizarea website-ului

2.1. Prin utilizarea website-ului, sunteți de acord să respectați toate legile și regulamentele aplicabile.

2.2. Nu veți utiliza website-ul în scopuri ilegale sau neautorizate. Nu veți încărca, trimite sau transmite în alt mod conținut care este ilegal, amenințător, defăimător, abuziv, obscen, vulgar sau ofensator din punct de vedere rasial, etnic, sexual, religios sau altfel.

2.3. Dacă alegeți să încărcați sau să trimiteți conținut pe website, acordați website-ului o licență nelimitată, irevocabilă și sublicențiată pentru a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui și afișa conținutul respectiv în orice mediu.

3. Proprietatea intelectuală

3.1. Website-ul și toate conținuturile sale, inclusiv, dar fără a se limita la, text, grafică, sigle, pictograme, imagini, clipuri audio și video, sunt proprietatea noastră sau a altor terțe părți și sunt protejate de legile privind drepturile de autor, mărcile comerciale și alte legi aplicabile.

3.2. Nu aveți permisiunea de a modifica, copia, reproduce, distribui, transmite, afișa, publica, vinde sau crea lucrări derivate din conținutul website-ului fără acordul nostru scris prealabil.

4. Plăți și abonamente

4.1. Dacă alegeți să vă abonați la un plan cu plată disponibil pe website, sunteți de acord să plătiți tariful corespunzător și să respectați orice termeni și condiții suplimentare asociate acelui plan.

4.2. Informațiile furnizate pentru plăți trebuie să fie exacte, complete și actualizate. Sunteți responsabil pentru asigurarea corectitudinii informațiilor dvs. de plată și vă asumați răspunderea pentru orice taxe sau costuri suplimentare asociate plății.

4.3. Ne rezervăm dreptul de a modifica tarifele pentru planurile cu plată și de a implementa orice alte modificări în legătură cu serviciile plătite, cu o notificare adecvată înainte de implementarea acestor modificări.

5. Limitarea răspunderii

5.1. Utilizați website-ul pe propria dvs. răspundere. Website-ul și conținutul său sunt furnizate „așa cum sunt” și „după disponibilitate”. Nu ne asumăm nicio responsabilitate și nu oferim nicio garanție, fie exprimată, fie implicită, referitoare la funcționarea website-ului, la conținutul acestuia sau la orice alte aspecte legate de website.

5.2. Nu vom fi responsabili pentru niciun prejudiciu direct, indirect, accidental, special sau de orice altă natură, rezultând din utilizarea sau imposibilitatea utilizării website-ului sau din orice acțiuni întreprinse pe baza informațiilor furnizate de website.

6. Modificări și actualizări

6.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, prin actualizarea acestei pagini web. Vă rugăm să verificați periodic această pagină pentru a vă asigura că sunteți familiarizat cu versiunea cea mai recentă a termenilor și condițiilor.

6.2. Continuarea utilizării website-ului după publicarea modificărilor constituie acceptarea dvs. a acestor modificări.

Pentru întrebări sau informații suplimentare despre termenii și condițiile de utilizare, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe website.